همه چیز درباره پاک کننده و حلال های چربی های نفتی
یکی از مشکلات رایج برای تقریبا تمامی صنایع، وجود چربی ها و آلودگی هاست. وقتی این چربی ها از خانواده نفتی باشن، اوضاع خیلی پیچیده تر میشه! نه تنها چربی، بلکه رنک و بوی تندی هم دارن که به این راحتی ها پاک نمیشن. چه برای مخازن حمل سوخت باشه، چه لوله های انتقال و چه ابزارآلات و شیرآلات چرب، همه و همه برای اینکه عمر بیشتری داشته باشن، باید تمیز بشن.
و اما راهکار چیه؟؟؟
راهکار اینه که از حلال های پاک کننده مناسب استفاده بشه که در عین اینکه چربی ها رو از بین میبره، هیچ خوردگی و آسیبی برای سطوح فلزی و غیره به وجود نیاره. این مشخصات، با محصول حلال 040 شرکت آرال شیمی، مطابقت داره.
مزایای این پاک کننده ها چیست؟
- حلال های چربی زدا، مشتقات نفتی هستندکه برای تمیز کردن و یا حل کردن مواد استفاده می شوند و در انواع محصولات صنعتی و مصرفی استفاده می شوند.
- حلال های پاک کننده نفتی، گروه متنوعی از مخلوط های پیچیده مایع هستند. آنها ممکن است حاوی ترکیبات پارافینیک، ایزوپارافینیک، نفتنیک و معطر باشند.
- حلال های پاک کننده نفتی ممکن است توسط تعدادی از مواد اولیه و فرآیندهای تولید مشتق شوند.
- حذف گریس وروغن از لوله ها نیاز به تمیز کردن سطوح داخلی و خارجی دارد. چربی زدایی لوله ها و لوله های منحنی با قطر کوچک چالشی است که به دمای بالا وتجهیزات پرهزینه نیاز دارد. اما با استفاده از حلال های پاک کننده نفتی، به راحتی می توان چربی ها را زدود.
- حلال های پاک کننده نفتی، شامل الکل های معدنی، حلال استودارد و نفتای نفتی و حلال های آلی مانند تری کلرواتان، تری کلرواتیلن، بنزن و زایلن ها هستند.
ادامه ی این مقاله رو می تونید از سایت آرال شیمی دنبال کنید.
- ۰۱/۰۶/۲۲